Valuta:
Winkelmand:
0 - €0.0

Privacy verklaring

Alle online betalingen zijn veilig en beveiligd. We hebben een veilige omgevingstransactie gecreëerd. Het bestelsysteem dat wij hebben gebruikt, is de industriestandaard voor coderingstechnologie om uw persoonlijke informatie die op onze site is geregistreerd te beschermen. Het versleutelingssysteem biedt u veiligheid en gemoedsrust wanneer uw browser en lokaal netwerk het gebruik van gecodeerde gegevenstransmissies ondersteunen.
Bewaak uw niet-openbare persoonlijke gegevens
Beheer uw persoonlijke informatie met zorg. We zullen ons best doen om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de verstrekte informatie te waarborgen. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van de bescherming van persoonlijke informatie die wij bieden, superieur is. Dit wordt gegarandeerd door ons team van experts in informatieverwerking.
We beschermen uw gegevens als volgt:
* Uw persoonlijke gegevens worden niet verkocht of doorgegeven aan derden.
* Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een database die toegankelijk is voor onbevoegde personen.
* De transactiegegevens zijn gecodeerd en verzonden via internet, ze kunnen niet worden gepirateerd.
* Uw e-mail wordt maar één keer gebruikt om uw bestelling af te ronden. We kunnen u ook nieuwsbrieven en andere mailings over onze winkel sturen.
* Laat het ons weten als u geen mailing wilt ontvangen. We sturen u geen e-mails meer.
* We zullen deze gedragscode aannemen.
We beschermen uw gegevens als volgt:
* Uw naam, adres en telefoonnummer: wij gebruiken ze om de bezorging van uw bestelling correct te beheren.
* Uw e-mail wordt gebruikt om de status van uw bestelling bij te werken.
* Betalingsinformatie, zoals uw creditcardnummers of bankrekening: deze wordt gebruikt om uw bestelling af te ronden.
Zoals alle online winkels houden we bij welke pagina's worden bezocht en welke delen van de sites intensiever worden gebruikt. Op deze manier kunnen we verbeteren. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt om een ​​profiel van onze bezoekers samen te stellen.
Wis- of gegevenswijzigingen
Als u uw gegevens wilt defatchen of wijzigen, kunt u uw verzoek per post of e-mail verzenden. Het is niet mogelijk om de naam op een factuur te wijzigen.
Beveiligde internetverbinding naar de betaling
Bij het bestellen, is de verbinding tussen u en onze websites veilig. Met behulp van SSL worden de gegevens van de transacties in gecodeerde vorm op het internet verzonden. U hebt geen speciaal programma nodig om met SSL te betalen. We controleren een veilige verbinding via SSL "hangslot" onderaan uw browser.
Algemene verkoopvoorwaarden duidelijk
U kunt de algemene verkoopvoorwaarden van onze websites bekijken.
Terug