Valuta:
Winkelmand:
0 - €0.0

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Verzendbeleid
Snelle verzending naar wereldwijd! Geen belasting!
1.Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsbericht voor de bestelling. Als u de bevestigings-e-mail niet ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.
2. Bevestig uw verzendadres voordat u betaalt, u kunt het beste het telefoonnummer achterlaten om contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres op en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor bijgewerkte informatie.
3. Items worden over het algemeen verzonden binnen 12 uur na betaling is geverifieerd (zaterdag en zondag en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
4. We gebruiken meestal DHL, EMS, UPS of FedEx om uw artikelen te bezorgen, direct bij u aan de deur, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket bij u aankomt.
5. Zodra we uw pakket verzenden, sturen wij u een trackingnummer zodra het beschikbaar is. De transittijd van een pakket duurt normaal gesproken 3-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die niet onder de controle van Postal Service vallen. Als er een kleine vertraging is, moet u meer geduld hebben. Heel erg bedankt voor het steunen van ons.
Uitwisselingsbeleid
1.We staan ​​alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons.
2.We accepteren uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en bestelgegevens die u zullen helpen. Feedback nu!
3. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt, wij zullen het juiste adres opgeven. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.
4. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van beurzen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten verzendkosten van de geruilde items terug naar u. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.
5.Vervolgens e-mail ons trackingnummer wanneer u het pakket terugstuurt.
Retourbeleid
1. We staan ​​alleen de terugkeer voor items die problemen veroorzaakt door ons, hopen uw begrip.
2.U kunt uw producten retourneren voor een volledige restitutie (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in verkoopbare staat zijn naar het onderstaande adres.
3. E-mail ons met terugkerende verzendadres voordat u de items terugstuurt en laat ons weten welke producten u zult terugkeren. Zorg ervoor dat de producten veilig en veilig zijn verpakt. We kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor goederen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het retourproces. Daarom vragen wij u om een ​​certificaat van plaatsing te vragen wanneer u producten per post retourneert. Zodra we de artikelen hebben ontvangen, wordt binnen 14 dagen een terugbetaling uitgevoerd.
4. Goederen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst datum-ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. We zullen uw oorspronkelijke betalingswijze crediteren, exclusief gratis opnieuw bevoorraden / verwerkingskosten, administratiekosten en verzendkosten die niet door ons worden terugbetaald. Alle verzendkosten in verband met het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.
Terug